POKé PERFECT AMSTERDAM OOST

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 439 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Poké Perfect Amsterdam Oost. Meer weten? Ontdek meer

6 sep 2022 om 22:07 Was ok niet meer dan dat
2 sep 2022 om 8:43 I ordered quinoa and got sushi rice and dit nog receive my soya sauce and chopsticks which in paid 3€ for
13 aug 2022 om 16:40 Ik heb een poke bowl besteld voor €22. Helemaal voor niks. De rijst was vies, de groente en fruit was heel slap en zacht. De saus stonk ook. Ik heb het niet kunnen eten.
2 aug 2022 om 15:50 Never disappoints!
16 jul 2022 om 20:54 Erg lekkere poke bowls afgehaald! Restaurant ziet er ook netjes en schoon uit.
19 jun 2022 om 21:04 Slow cooked beef en zelf samengestelde pokebowl: vers en lekker!
14 mei 2022 om 22:25 2 uur gewacht op ons eten, geen mogelijkheid om de klantenservice/ koerier van thuisbezorgd te contacteren
13 apr 2022 om 10:21 The bowl were quite tasty, but were missing several of the ordered ingredients. The first only had one of the two requested bases, in the other they omitted two of the toppings. Wouldn't order here again.
11 apr 2022 om 18:36 bestelling niet compleet. De enige oplossing die geboden werd is om de klantenservice te mailen
18 mrt 2022 om 21:01 They unfortunately forgot to add the sushi rice that we ordered. The chicken was not very good.
16 mrt 2022 om 21:33 Lekker eten! Zeker een aanrader, Mochi erg lekker
8 mrt 2022 om 21:44 The Zucchini Noodles are awesome