POKé PERFECT AMSTERDAM OOST

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 546 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Poké Perfect Amsterdam Oost. Meer weten? Ontdek meer

15 feb 2024 om 22:40 Mijn bestelling klopte niet. Bak was half leeg, er zaten ingrediënten in die ik niet had besteld en andere ingrediënten miste juist. We hebben gebeld en kregen een nieuwe bestelling met precies dezelfde fouten. De wachttijd was ook langer dan een uur
12 feb 2024 om 11:02 Er miste allemaal ingredienten die we wel hadden besteld en ook voor betaald.Zoals de zalm en boerenkool en ingelegd zuur.Waardeloos!
7 feb 2024 om 23:02 Ik had de bestelling eerder op de dag gedaan en gevraagd of ze om 19:00 uur konden bezorgen, uiteindelijk kwam de bezorger om 19:40 uur . Eten was wel goed
7 feb 2024 om 19:55 Helemaal Prima! Alleen zat er geen sriracha bij terwijl ik dat er wel bij had aangekruist.
2 feb 2024 om 22:28 Niet goedkoop, wel goed
20 jan 2024 om 19:53 Lekker, ook qua temperatuur oke
16 jan 2024 om 0:21 Vegan zalm echt te gek. Boerenkool door de rijst heen ook, leuk idee. Lekker veel ingrediënten, lekker veel wasabi. Best wel pittig. Lief meisje deed de bezorging.
15 jan 2024 om 21:01 De kip was rauw van binnen.
28 dec 2023 om 15:01 Eten was koud.
27 dec 2023 om 21:42 Alleen maar saus veel te veel. Ik werd er misselijk van
12 dec 2023 om 9:13 eten was heel lekker en goed gevuld!
8 dec 2023 om 8:30 Grootte van portie was prima, en keurige presentatie, alleen het eten was koud, het vlees was droog en de boontjes waren smakeloos. Bezorging duurde lang, maar de bezorger was aardig