POKé PERFECT AMSTERDAM OOST

POKé PERFECT AMSTERDAM OOST Lekker en vers

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 372 beoordelingen
16 jun 2021 om 14:53 Er stond '0 min' en net toen we het eten wilden aannemen verscheen er '12 min'. De klok klopte dus niet echt, jammer! Wel lekker eten!
9 jun 2021 om 16:19 Got a wrong order and they don’t give you stamps for delivery but I’ll order again because it’s delicious.
5 jun 2021 om 22:59 Heerlijk gegeten, maar wel alle bijbesteldE en dus betaalde extra toppings vergeten.
3 jun 2021 om 0:58 Na erg lang ge hebben gewacht klopte de inhoud van de poke bowls niet
2 jun 2021 om 10:53 Heel lekker en goed gevuld
24 mei 2021 om 20:23 Goede vegan poké bowl en groot genoeg (grote maat) om 2x van te eten.
16 mei 2021 om 18:25 Erg lekker!
14 mei 2021 om 18:36 Erg lekker en ook meer dan genoeg
13 mei 2021 om 0:22 Heerlijk gegeten! Jullie waren alleen de jalapenos vergeten
12 mei 2021 om 21:20 When I ordered, I was told delivery would take 30 mins. That ended up being more than an hour, with 5 hungry kids. Major disappointment... We didnt eat the bowls, as we had to make spagetti
12 mei 2021 om 21:18 De bestelling duurde 1,5 uur en vervolgens kreeg ik iets anders omdat mijn bestelling niet meer beschikbaar was. Zonder compensatie. Was het wachten zeker niet waard.
10 mei 2021 om 22:35 Duurde veel te lang. Zoveelste lange ervaring bij Thuisbezorgd in vergelijking met Uber