POKé PERFECT AMSTERDAM OOST

Recentebeoordeling


4 sterren uit 570 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Poké Perfect Amsterdam Oost. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2024 om 21:19 Slowcooked beef bowl came without slowcooked beef on it. Instead of vegan original, we got the regular original. We called and they refunded the money. Otherwise tasty as usual!
1 mei 2024 om 4:04 Nice food and super fast friendly delivery person
30 apr 2024 om 19:21 Broccoliroosjes is rauw, gedroogde knoflookstujes zijn doorweekt
15 apr 2024 om 10:14 It came before even expected. Good food, good quality.
14 apr 2024 om 21:34 Lekker (vegan original en slow cooked beef) en snel bezorgd!
9 apr 2024 om 14:54 Eten is goed. Kleine bowl is al groot! Helaas bezorgen ze niet om 12:00 uur.
4 apr 2024 om 22:30 Ik kreeg voor de zoveelste keer iets wat ik niet had besteld.
3 apr 2024 om 8:06 Eten was weer heel goed. Had alleen de bestelling gedaan om 16:45 en gevraagd of ze om 19:00 uur er konden zijn. Uiteindelijk kwam mijn bestelling om 19:30 uur pas aan. En dat komt door thuisbezorgd met heel regelen van bezorgers
1 apr 2024 om 21:02 Food was OK. But it took nearly two hours. Unacceptable.
28 mrt 2024 om 20:46 Wasabimayo zat niet in de bowl, wel voor betaald. Ook zaten er geen eetstokjes en sojasaus bij, hier ook voor betaald. Verder heel weinig vis in de bowl. Wel smaakte het vers en verder prima. Maar voor de prijs, erg matig.
27 mrt 2024 om 1:33 Het duurde 2 uur voordat ik m'n bestelling bezorgd kreeg. De keren er voor kreeg ik niet m'n volledige bestelling.
23 mrt 2024 om 10:32 Heerlijk vegan poke bowl.